juridische detachering
Detachering - Conseiller. Linkedin.
Is uw onderneming snel groeiend, wilt u uw juridische processen op orde brengen of kan uw juridische team wel wat ondersteuning gebruiken? Onze professionele en ervaren juristen zijn beschikbaar om uw onderneming te ondersteunen gedurende de periode die u wenst.
itmg.nl
Juridische vacatures Detachering Legal - YER.nl.
Klik hier voor de actuele vacatures van YER Legal. Het YER Legal team bestaat uit ervaren consultants die zelf werkzaam zijn geweest binnen de advocatuur en/of het bedrijfsleven. Hierdoor fungeren de consultants als sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kunnen geven. Ben jij diegene die het verschil weet te maken bij onze opdrachtgevers op juridisch en persoonlijk niveau? Spreekt één van onze vacatures jou aan of wil je graag advies over de volgende stap in jouw carrière? Onze consultants komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken. ONZE AANPAK, JOUW JURIDISCHE CARRIÈRE. YER Legal biedt je de kans om aan de slag te gaan bij gerenommeerde organisaties in heel Nederland. Wij zijn de sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kan geven! Naast een aansprekend pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden we jou.: Uitdagende juridische vacatures. Intensieve persoonlijke begeleiding. Volop ruimte voor ontwikkeling. Lees meer over detachering via YER.
Detachering juridische ondersteuning CBb Rechtspraak.
Het College hecht eraan dat zijn juristen externe ervaring meebrengen, dan wel opdoen. De betrokken medewerkers blijven in dienst van de eigen werkgever en de detachering zal plaatsvinden met gesloten beurzen. In de detacheringsovereenkomst worden afspraken gemaakt over de inhoud van de werkzaamheden van de gedetacheerde medewerkers ter voorkoming van integriteitsconflicten en schijn van verstrengeling van belangen. Daarnaast geldt het volgende.: Detachering wordt slechts op beperkte schaal mogelijk.: maximaal kan het gaan om twee detacheringen tegelijkertijd. De detacheringen zijn in beginsel voor de duur van één jaar., met een mogelijkheid van verlenging. Degene die bij het College wordt gedetacheerd, vervult de functie. van juridisch medewerker.
Legal People - Legal People - Executive Search Consultancy.
Wij zijn Legal People, het leidende executive search bureau voor juristen, fiscalisten en compliance professionals in Nederland. Met ons omvangrijke netwerk, bewezen advertised executive search-aanpak en karakteristieke selectieprocedure bieden we 100 garantie op een succesvolle invulling van een vaste of interim-positie. Wij zoeken niet - wij vinden! Ervaar het zelf. Lees verder bij Over ons. Als marktleider leggen wij de lat hoog: elke opdracht wordt succesvol ingevuld. Dat onze aanpak werkt blijkt uit het feit dat wij een 100 slagingspercentage hebben bij het vervullen van bedrijfsjuridische functies. Ook bij de opdrachten in de schaarse advocatenmarkt lukt het ons om meer dan 90 van deze opdrachten succesvol in te vullen. 30 jaar ervaring. Wij geloven dat de juiste persoon op de juiste positie energie geeft en gelukkiger maakt. Daarom werken wij bij Legal People al meer dan 30 jaar met veel plezier en gedrevenheid aan het vervullen van juridische functies voor onze opdrachtgevers.
Detachering.
Er speelt een reorganisatie, herstructurering, aan- of verkoop? U heeft behoefte aan een juridische beoordeling van uw bedrijfsvoering? Of wilt weten of uw onderneming nog voldoet aan de wet- en regelgeving? In deze en andere gevallen is het efficiënt dat een advocaat ter plekke de balans opneemt en volledig tot uw beschikking staat. Een van onze advocaten kan u via detachering of als interimmer de gewenste ondersteuning bieden.
Interim Juristen en interim opdrachten.
Bemiddeling en detachering. Ik zoek een interim-jurist Ik ben een interim-jurist. Regio: Noord Holland Omvang: 24 uur per week Start: 12 december 2022 Duur: 9 maanden. Juridisch adviseur Wet Natuurbescherming. Voor onze opdrachtgever, een grote overheidsinstantie in Noord Holland, zijn wij per medio december op zoek naar een jursit Wet Natuurbescherming.
Juridische verschillen tussen consultancy en detachering Absolute Advocaten.
Consultancy en detachering. Consultancy en detachering: de juridische verschillen. Consultancy en detachering. De termen consultancy en detachering worden nogal eens door elkaar gebruikt. Toch zit er juridisch gezien een verschil tussen. Wat de verschillen en de overeenkomsten precies zijn, leest u hieronder.
Detachering in vastgoedadviseurs Metafoor Vastgoed en Software.
Ik" ben echt heel tevreden, de adviseurs van Metafoor weten de weg, voor mijn gevoel zitten ze hier al jaren. De communicatie met Metafoor is ook heel prettig." Dirk-Jan de Goede - Rentmeester. T: 088 006 6100. Metafoor Vastgoed en Software ondersteunt gemeenten, waterschappen en andere overheidsorganisaties bij vastgoedvraagstukken met advies, detachering en slimme software.

Contacteer ons